Medlemsavgifter 2020

Välkommen till Avesta brukshundklubb och Svenska Brukshundklubben!

Här är alla hundar välkomna, oavsett ras!

För att bli medlem i Avesta bhk skall medlemskapet registreras hos SBK.

Teckna dig som medlem här!

Så här blir du medlem:

Du ansöker om medlemskap via vårt digitala medlemsformulär som du når via länken ovan.

Vill du ansöka om del- & familjemedlemskap skall detta betals direkt till klubben, se nedan.

Ditt medlemskap blir giltigt först när din betalning är registrerad hos oss.

Del- & Familjemedlem betalas endast lokal avgift. Förutsättningen är att någon i din familj, i samma hushåll (samma adress), redan är ordinarie medlem och att du blir medlem i samma klubb eller klubbar. (I medlemskapet ingår inte tidningen Brukshunden. Den skickas bara till den ordinarie medlemmen).

550:-

Helbetalande medlem

150:- Familjemedlem till helbetalande medlem
150:- Delbetalande medlem, för dig som är medlem i någon av SBK's rasklubbar t ex AfS, AfR el dyl.

Avesta Brukshundklubbs pg 59 02 15-0.

Uppge namn i betalningen

Skicka sedan in kompletterande uppgifter i formuläret - Ny medlem

Vid frågor kontakta klubbens kassör Monika Eldh Eriksson  smadjur@hotmail.se

banner_bli-medlem_476x295pxl

Välkommen

Välkommen som medlem i Avesta Brukshundklubb!

Utveckla dig tillsammans med din hund - vare sig du är ute efter sköna promenader i skogen, en trogen vän i vardagen eller hundsport.

I ditt medlemskap ingår:

Som medlem i Svenska Brukshundklubben får du och din hund tillgång till Sveriges kanske bästa och bredaste utbud av hundkurser. Allt från valp-, lydnads- och tjänstehundskurser till utbildningar för att tävla i hundsporter. Du får dessutom rätt att delta på alla våra tävlingar, prov och utställningar.

Alla är välkomna hos oss oavsett ras eller ambition!

Varje vecka pågår gemensamma hundaktiviteter på klubben.

Tisdag och torsdag tränas bl.a. uppletande av föremål och lydnad. Vill man inte träna går det alldeles utmärkt att bara komma för att miljöträna sin hund, fika och umgås.

Första helgfria måndagen i varje månad har vi medlemsmöte där alla medlemmar är välkomna. På mötet tas det upp vad som är på gång inom klubben, idéer och andra aktuella händelser diskuteras mm. Mötet är också ett uppskattat tillfälle för att umgås och fika.

1 gång/år arrangeras ett helgläger till förmånlig avgift med spår och sök.

Klubben arrangerar både inofficiella och officiella tävlingar några gånger per år då man har möjlighet att delta eller bara se och lära mer om hundsport.

Klubben drivs av ideel kraft och många eldsjälar hjälps åt för att skapa en härligt klubb med många aktiviteter och trevlig gemenskap!

Gemensamt hjälps vi bland annat åt att städa klubbstuga samt delar på ansvara för träningskvällarna. Kolla på listorna för respektive här på hemsidan vem som ansvarar & när.

Vad kan du bidra med?

Ett års medlemskap i Svenska brukshundklubben innebär även:

Att du är försäkrad om något skulle hända dig på våra aktiviteter, vår försäkring personolycksfall ingår i medlemsavgiften

Medlemstidningen Brukshunden

Rabatt på din hundförsäkring hos Agria djurförsäkring.

Löpande information och erbjudanden från Royal Canin gällande hundfoder och näringslära.

Rabatt på boende på Nordic choice hotels

SBK har som uppgift att:

Sprida kunskap om hund

Verka för friska funktionsdugliga hundar

Bidra till att hundens förmåga kommer till nytta i samhället

Öka kunskapen om hund

Vara en aktiv organisation

Vill du veta mer om Avesta Brukshundklubb eller bli medlem?

Kontakta någon i styrelsen se. under fliken "Styrelse & Kommitteer"

E-post: avestabrukshundklubb@hotmail.com

Facebook: Avesta Brukshundklubb