Drop-in

Har du kört fast, behöver du lite tips eller coaching på hur du ska komma vidare med din hund?

Då är du Välkommen på drop-in-träning på Avesta Brukshundklubb.

Torsdag 29 november kl 18.00-20.00

Drop-in träningen är öppen för alla, dvs du behöver inte vara medlem för att komma. Ingen anmälan behövs heller.

100 kr/ekipage (swish eller kontant)

Gunilla och Solveig kommer att finnas på plats för att hjälpa dig med det just du vill ha hjälp med gällande vardagslydnad eller liknande.

Drop-in betyder att du får en stunds individuell hjälp, i turordning. Övrig tid tränar du på egen hand, socialtränar och/eller lyssnar och ser på när andra ekipage får hjälp.

Fika finns att köpa!

Välkomna önskar Gunilla och Solveig

Lydnad och spår

Är du intresserad av spårning?

Vill du veta mer eller saknar du någon att träna ihop med?

Avesta BK har en spårgrupp som tränar tillsammans på söndagar, alla medlemmar är välkomna!

För mer info kontakta Kenneth 070-574 53 22

Klubbens Aktiviteter rallylydnad

Allmänlydnadskurs

Allmänlydnadskurs - FULLT!

För hundar från 6 månader

Under kursens gång varvar vi teori med praktik och arbetar bland annat med: Kontakt och samarbete, relation, följsamhet, inkallning, spår, hundmöten och mycket mer. Vi jobbar aktivt med situationer tagen ur er vardag där du får individanpassade råd och övningar för att just du och din hund ska klara dessa situationer problemfritt!

Kursen är uppdelad på 6-8 tillfällen.

Start: Onsdag 5 sept kl 18.00

Vid Avesta brukshundklubb, Nybytorp

Instruktör: Kenneth Johansson

Kursavgift: 1050 kr + 550 kr, medlemsavgift för nya medlemmar.

Kursavgift och medlemsavgift ska betalas på klubbens postgiro 59 02 15-0, senast 5/9. Ange Namn, adress, mail och personnummer samt “Allmänlydnad” vid betalning.

Obs! Medtag vaccinationsintyg 1:a kurstillfället!

Anmälan till Veronika Hedlund
Mail: veronica@helahundenfriskvard.se

Alla raser och blandraser är varmt välkomna på våra kurser!

Kurs Info!!

Aktuella kurser kommer att synas här!

Index_logga_studiefrmjandet